Υλικά
- 420 γρ. σολομό
- 2 αβγά
- 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ξεκοκαλίστε το σολομό και ψιλοκόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά και προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το μαύρο πιπέρι.
- Ανακατέψτε καλά και πλάστε σε μπιφτέκια.
- Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τα μπιφτέκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.