Υλικά
- 2 σοκολάτες λευκές των 200 γραμμαρίων ψιλοκομμένες
- 390 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
- 2 1/2 φλιτζάνια χοντροκομμένα γεμιστά μπισκότα
Εκτέλεση
– Σε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 33 x 22 εκ. βουτυρώστε και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας.
– Τοποθετήστε τα γεμιστά μπισκότα σε μια σακούλα με αεροστεγές κλείσιμο και κοπανίστε τα μπισκότα με τον πλάστη μέχρι να σπάσουν καλά και γίνουν κομμάτια.
– Ετοιμάστε ένα μπεν μαρί και λιώνετε τη λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη μαζί με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι η σοκολάτα να λιώσει. Στη συνέχεια ανακατεύετε με τα χοντροκομμένα.
– Ρίχνετε το φοντάν στο ταψί. Απλώστε το ομοιόμορφα. Κοπανίστε μια – δυο φορές το ταψί στον πάγκο της κουζίνας για να απελευθερώσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα.
– Βάζετε στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 40 με 60 λεπτά. Κόβετε σε τετράγωνα κομματάκια και σερβίρετε.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr