Υλικά
- 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 4 ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα
- 4 κ. γλ. ξίδι
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 110 γρ. πράσινη σαλάτα με βότανα
- 100 γρ. φέτα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε το κοτόπουλο για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθεί καλά χωρίς να είναι ροζ.
- Αφήστε στην άκρη σε ένα πιάτο να ξεκουραστεί και κόψτε σε κύβους ή λεπτές φέτες.
- Στη συνέχεια ρίξτε τις φέτες ροδάκινου σε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Ψήστε για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι, το μέλι και την πιπεριά τσίλι.
- Τοποθετήστε την πράσινη σαλάτα σε μια σαλατιέρα ή ένα βαθύ πιάτο και ανακατέψτε με το μείγμα ελαιόλαδου.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και τα ροδάκινα και γαρνίρετε με τη φέτα.