Υλικά

  • 1/2 μικρό καρπούζι χωρίς σπόρους
  • 1/2 μικρό πεπόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. νερό
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, για γεύση
  • Φρέσκα φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Με τη βοήθεια ενός μικρού σκουπ ή με ένα κουταλάκι του γλυκού δημιουργήστε μπάλες πεπονιού και καρπουζιού.
  2. Τοποθετήστε τες σε ένα μπολ και αλατίστε.
  3. Συνδυάστε το γιαούρτι, με το ελαιόλαδο, το νερό και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Σερβίρετε τις μπάλες πεπονιού και καρπουζιού και γαρνίρετε με της σος γιαουρτιού.
  5. Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας και απολαύστε.