Υλικά
- 1/2 μικρό καρπούζι χωρίς σπόρους
- 1/2 μικρό πεπόνι
- 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. νερό
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- Αλάτι, για γεύση
- Φρέσκα φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Με τη βοήθεια ενός μικρού σκουπ ή με ένα κουταλάκι του γλυκού δημιουργήστε μπάλες πεπονιού και καρπουζιού.
- Τοποθετήστε τες σε ένα μπολ και αλατίστε.
- Συνδυάστε το γιαούρτι, με το ελαιόλαδο, το νερό και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σερβίρετε τις μπάλες πεπονιού και καρπουζιού και γαρνίρετε με της σος γιαουρτιού.
- Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας και απολαύστε.