Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1/3 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου ή το γάλα της αρεσκείας σας
  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ. γλ. σκόνη κακάο
  • 2 φράουλες κομμένες σε κύβους

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βάζο τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι, τη σκόνη κακάο και το σιρόπι σφενδάμου.
  2. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά όλα τα υλικά.
  3. Τοποθετήστε τις φράουλες από πάνω και σφραγίστε το βάζο.
  4. Αφήστε τη βρώμη να μουλιάσει όλο το βράδυ στο μείγμα τοποθετώντας στο ψυγείο και απολαύστε το πρωί.