Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1/3 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου ή το γάλα της αρεσκείας σας
- 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ. γλ. σκόνη κακάο
- 2 φράουλες κομμένες σε κύβους
Εκτέλεση
- Σε ένα βάζο τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι, τη σκόνη κακάο και το σιρόπι σφενδάμου.
- Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά όλα τα υλικά.
- Τοποθετήστε τις φράουλες από πάνω και σφραγίστε το βάζο.
- Αφήστε τη βρώμη να μουλιάσει όλο το βράδυ στο μείγμα τοποθετώντας στο ψυγείο και απολαύστε το πρωί.