Υλικά
- 600 γρ. ραβιόλι
- 600 γρ. σάλτσα Μπολονέζ (με κιμά)
- Τυρί τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
- Καλύψτε τη βάση ενός ταψιού με μια σειρά από ραβιόλι.
- Από πάνω απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα Μπολονέζ.
- Πασπαλίστε με λίγο τριμμένο τσένταρ και επαναλάβετε όλα τα παραπάνω ακόμη μία φορά (αναλόγως και το μέγεθος του ταψιού).
- Καλύψτε το ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ψήστε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Απομακρύνετε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει και ροδίσει το τυρί.