Υλικά

  • 2 φέτες ιταλικό ψωμί
  • 1 κ. σ. μαλακό βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
  • 1 κ. σ. σάλτσα πέστο, χωρισμένη στα δύο
  • 1 φέτα τυρί προβολόνε
  • 2 φέτες ντομάτας
  • 1 φέτα αμερικάνικο τυρί

Εκτέλεση

  1. Απλώστε στη μία πλευρά μιας φέτας ψωμιού το βούτυρο και τοποθετήστε την, βουτυρωμένη προς τα κάτω, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Απλώστε στην πάνω πλευρά του ψωμιού τη μισή σάλτσα πέστο και τοποθετήστε μια φέτα τυρί προβολόνε, τις φέτες ντομάτας και τη φέτα αμερικάνικου τυριού πάνω από το πέστο.
  3. Απλώστε την υπόλοιπη σάλτσα πέστο στη μία πλευρά της δεύτερης φέτας ψωμιού και καπακώστε το σάντουιτς. Βουτυρώστε την πάνω πλευρά του ψωμιού.
  4. Τηγανίστε ελαφρώς το σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.