Υλικά
- 2 φέτες ιταλικό ψωμί
- 1 κ. σ. μαλακό βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
- 1 κ. σ. σάλτσα πέστο, χωρισμένη στα δύο
- 1 φέτα τυρί προβολόνε
- 2 φέτες ντομάτας
- 1 φέτα αμερικάνικο τυρί
Εκτέλεση
- Απλώστε στη μία πλευρά μιας φέτας ψωμιού το βούτυρο και τοποθετήστε την, βουτυρωμένη προς τα κάτω, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Απλώστε στην πάνω πλευρά του ψωμιού τη μισή σάλτσα πέστο και τοποθετήστε μια φέτα τυρί προβολόνε, τις φέτες ντομάτας και τη φέτα αμερικάνικου τυριού πάνω από το πέστο.
- Απλώστε την υπόλοιπη σάλτσα πέστο στη μία πλευρά της δεύτερης φέτας ψωμιού και καπακώστε το σάντουιτς. Βουτυρώστε την πάνω πλευρά του ψωμιού.
- Τηγανίστε ελαφρώς το σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.