Υλικά
- 1 κιλό γαρίδες
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κ. γλ. κύμινο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1 μέτριο λάιμ
- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
- Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.