Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 2 συσκευασίες μικρές γαρίδες στραγγισμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 1/2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα (sour cream)
  • 1 1/2 κ. σ. χυμό λεμόνι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο άνηθο
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ρίξτε τη μαγιονέζα, την ξινή κρέμα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τον άνηθο και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
  3. Τοποθετήστε στο μείγμα τα ζυμαρικά και τις γαρίδες, το σέλερι, το αγγούρι, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια.
  4. Προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να πάει παντού η σος.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν το σερβίρισμα.