Υλικά
- 1 τορτίγια
- 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- 1/3 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- 5 ντοματίνα κομμένα στη μέση
- Φρέσκα φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε την τορτίγια σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα αφήνοντας ένα εκατοστό από τις άκρες.
- Πασπαλίστε με το τυρί και προσθέστε τα ντοματίνια.
- Ψήστε μέχρι το τυρί να λιώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα και η βάση να είναι τραγανή, περίπου για 10 λεπτά.
- Βγάλτε από το φούρνο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και απολαύστε.