Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
- 4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 3 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 φλ. τσαγιού νερό
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.
- Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίξτε το μείγμα στα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.