Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
  • 4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 3 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 φλ. τσαγιού νερό
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.
  3. Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Ρίξτε το μείγμα στα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.