Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το λάδι, το αλάτι, το σκόρδο και το πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακινήστε καλά μέχρι το μείγμα με το πέστο να πάει παντού.
  4. Συμπληρώστε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και το φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.