Υλικά

Ένα ζουμερό στήθος κοτόπουλου μοιάζει ακαταμάχητο στους περισσότερους καλοφαγάδες, μόνο που κι αυτό έχει το μικρό μυστικό του. Ομοιόμορφα σε μέγεθος και πάχος κομμάτια θέλουμε, καθώς αυτό εγγυάται και το ομοιόμορφο ψήσιμό τους, ώστε να μην έχουμε άλλα παραψημένα και άλλα ωμά. Ο τρόπος απλός και γρήγορος: τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο ξύλο κοπής, τα καλύπτουμε με μεμβράνη τροφίμων και τα χτυπάμε καλά με ένα σφυρί κρέατος ή έναν πλάστη. Έτσι πετυχαίνουμε παρόμοιο πάχος στα φιλέτα μας, άρα και πολύ πιο ομοιόμορφο ψήσιμο…