Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 3/4 φλ. τσαγιού νερό
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι και το νερό.
- Προσθέτοντας επιπλέον αλεύρι ή νερό μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη ζυμώστε για 10- 12 λεπτά.
- Αφήστε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Χωρίστε τη ζύμη στα 8 και πλάστε το κάθε μέρος ανοίγοντας σε κύκλο περίπου 15 εκατοστών.
- Μαγειρέψτε τις τορτίγιες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
- Σερβίρετε ζεστές.