Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 3/4 φλ. τσαγιού νερό
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι και το νερό.
  2. Προσθέτοντας επιπλέον αλεύρι ή νερό μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη ζυμώστε για 10- 12 λεπτά.
  3. Αφήστε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
  4. Χωρίστε τη ζύμη στα 8 και πλάστε το κάθε μέρος ανοίγοντας σε κύκλο περίπου 15 εκατοστών.
  5. Μαγειρέψτε τις τορτίγιες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
  6. Σερβίρετε ζεστές.