Υλικά

  • 10 κ. σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 250 γρ. πραλίνα
  • 2 μεγάλα αβγά

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Χτυπήστε στο μίξερ τα αβγά και προσθέστε την πραλίνα.
  3. Μόλις ομοιογενοποιηθούν προσθέστε μία μία κουταλιά το αλεύρι και συνεχίστε το χτύπημα σε δυνατή ταχύτητα για 2- 3 λεπτά.
  4. Με ένα κουτάλι της σούπας γεμίστε τις θήκες μάφιν περίπου μέχρι τη μέση και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
  5. Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη, προαιρετικά, και απολαύστε.