Υλικά
- 10 κ. σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ. πραλίνα
- 2 μεγάλα αβγά
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπήστε στο μίξερ τα αβγά και προσθέστε την πραλίνα.
- Μόλις ομοιογενοποιηθούν προσθέστε μία μία κουταλιά το αλεύρι και συνεχίστε το χτύπημα σε δυνατή ταχύτητα για 2- 3 λεπτά.
- Με ένα κουτάλι της σούπας γεμίστε τις θήκες μάφιν περίπου μέχρι τη μέση και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
- Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη, προαιρετικά, και απολαύστε.