Υλικά
- 1/2 κιλό λουκάνικα αλεσμένα
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 450 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τον κιμά από τα λουκάνικα σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το λάδι και το τυρί τσένταρ.
- Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα και πλάστε σε μικρές μπάλες.
- Τοποθετήστε σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ελαφρώς καφετί χρώμα.