Υλικά

  • 4 φλ. τσαγιού καρύδα σε κομμάτια
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
  • 1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
  • 1/3 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, βάζετε στο multi την τεμαχισμένη καρύδα, την κρέμα καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το αλάτι και χτυπάτε καλά.
  2. Σε ένα ταψί στρώνετε ένα κομμάτι λαδόκολλας και ρίχνετε το μείγμα.
  3. Το απλώνετε με μία σπάτουλα και το βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  4. Στο μεταξύ, προετοιμάστε το στρώμα σοκολάτας ανακατεύοντας τα δάκρυα σοκολάτας με την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ. Τοποθετήστε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
  5. Ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας πάνω από εκείνο της καρύδας, απλώστε ομοιόμορφα και πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα.
  6. Το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα
  7. Μόλις είναι έτοιμο, κόβετε τις μπάρες σε τετράγωνα κομμάτια.