Υλικά
- 4 φλ. τσαγιού καρύδα σε κομμάτια
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
- 1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
- 1 1/2 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
- 1/3 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
Εκτέλεση
- Αρχικά, βάζετε στο multi την τεμαχισμένη καρύδα, την κρέμα καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το αλάτι και χτυπάτε καλά.
- Σε ένα ταψί στρώνετε ένα κομμάτι λαδόκολλας και ρίχνετε το μείγμα.
- Το απλώνετε με μία σπάτουλα και το βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Στο μεταξύ, προετοιμάστε το στρώμα σοκολάτας ανακατεύοντας τα δάκρυα σοκολάτας με την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ. Τοποθετήστε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
- Ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας πάνω από εκείνο της καρύδας, απλώστε ομοιόμορφα και πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα.
- Το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα
- Μόλις είναι έτοιμο, κόβετε τις μπάρες σε τετράγωνα κομμάτια.