Υλικά
- 8 φέτες μπέικον
- 8 χοτ ντογκ
- 8 φέτες κίτρινου τυριού
- 8 ψωμάκια για χοτ ντογκ
- 1/2 φλ. τσαγιού μπάρμπεκιου σος
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και λαδώστε ελαφρώς τη σχάρα.
- Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί. Στραγγίστε σε χαρτί κουζίνας.
- Τοποθετήστε τα χοτ ντογκ στη σχάρα και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν για 5- 8 λεπτά, γυρίζοντας από όλες τις πλευρές.
- Ψήστε ελαφρώς και τα ψωμάκια.
- Τοποθετήστε μια φέτα τυρί και μπέικον σε κάθε ψωμάκι, προσθέστε το χοτ ντογκ και συμπληρώστε με την επιθυμητή ποσότητα μπάρμπεκιου σος και κρεμμυδιού.