Υλικά
- 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 φλ. τσαγιού χυμό από φρέσκο λεμόνι
- 1/2 φλ. τσαγιού ουίσκι
- Αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το μπέικον και το ψαρονέφρι.
- Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν, αλατοπιπερώστε και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
- Αφήστε να μαυρίσει και να πήξει η σάλτσα και προσθέστε το ουίσκι.
- Ανεβάστε τη φωτιά και προσθέστε λίγο νερό.
- Αφήστε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.