Υλικά

  • 500 γρ. φρέσκα λαχανικά ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φέτα
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 αβγό
  • 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε μία ορθογώνια φόρμα του κέικ.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και χτυπήστε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο μείγμα.
  3. Τοποθετήστε στο μούλτι τα λαχανικά, το σκόρδο και τον βασιλικό και χτυπήστε τόσο ώστε να παραμείνουν κομμάτια.
  4. Προσθέστε το μείγμα των λαχανικών σε εκείνο με το αλεύρι, ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε στη φόρμα.
  5. Ψήστε για περίπου 45- 50 λεπτά.