Υλικά

  • 1 γλυκοπατάτα
  • 1 κ. σ. λάδι καρύδας
  • 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. κανέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Κόψτε την γλυκοπατάτα σε σφήνες και τοποθετήστε τες σε ένα μπολ.
  3. Ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων το λάδι καρύδας για 15 δευτερόλεπτα και ανακατέψτε το με την καστανή ζάχαρη και την κανέλα.
  4. Ρίξτε το μείγμα στο μπολ με τις πατάτες και ανακατέψτε καλά.
  5. Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
  6. Εντωμεταξύ, ανακατέψτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το σιρόπι σφενδάμου και την κανέλα και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.