Υλικά
- 1 γλυκοπατάτα
- 1 κ. σ. λάδι καρύδας
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 1/2 κ. γλ. κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Κόψτε την γλυκοπατάτα σε σφήνες και τοποθετήστε τες σε ένα μπολ.
- Ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων το λάδι καρύδας για 15 δευτερόλεπτα και ανακατέψτε το με την καστανή ζάχαρη και την κανέλα.
- Ρίξτε το μείγμα στο μπολ με τις πατάτες και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
- Εντωμεταξύ, ανακατέψτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το σιρόπι σφενδάμου και την κανέλα και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.