Υλικά

  • 1 κιλό καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Πλύντε καλά τα καλαμαράκια, σουρώστε και κόψτε σε ροδέλες.
  2. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ρίξτε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε όσο αλεύρι χρειάζεται για να αλευρωθούν καλά όλα τα καλαμαράκια και ανακατέψτε ξανά.
  4. Τινάξτε ένα ένα καλαμαράκι για να φύγει το επιπλέον αλεύρι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  5. Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε στους 220 βαθμούς.