Υλικά
- 1 κιλό καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πλύντε καλά τα καλαμαράκια, σουρώστε και κόψτε σε ροδέλες.
- Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ρίξτε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε όσο αλεύρι χρειάζεται για να αλευρωθούν καλά όλα τα καλαμαράκια και ανακατέψτε ξανά.
- Τινάξτε ένα ένα καλαμαράκι για να φύγει το επιπλέον αλεύρι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε στους 220 βαθμούς.