Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού καρπούζι κομμένο σε κύβους
- 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κύβους (αντί για δύο κόκκινες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κόκκινη και μία κίτρινη)
- 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι ρυζιού
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σος τσίλι με σκόρδο
- 2 κ. γλ. μέλι
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Αφού κόψετε το καρπούζι και τις ντομάτες τοποθετήστε τα πάνω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα υγρά τους.
- Μόλις στραγγίξουν καλά μεταφέρετέ τα σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη σος τσίλι- σκόρδου και το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Περιχύστε με της σος ξυδιού το καρπούζι και τις ντομάτες, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε προσεκτικά.
- Γαρνίρετε με τον φρεσκοκομμένο βασιλικό.