Υλικά

  • 18 μπισκότα της επιλογής σας
  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος
  • 2 βανίλιες

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, σπάτε τα μπισκότα
  2. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και την χτυπάτε μέχρι να γίνει σαντιγί
  3. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε
  4. Ρίχνετε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύετε με ένα κουτάλι
  5. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και αν θέλετε σπάτε άλλα 4 μπισκότα χοντροκομμένα τα ρίχνετε από πάνω
  6. Αφήνετε το παγωτό να παγώσει στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες