Υλικά
- 18 μπισκότα της επιλογής σας
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 2 κούπες κρέμα γάλακτος
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
- Αρχικά, σπάτε τα μπισκότα
- Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και την χτυπάτε μέχρι να γίνει σαντιγί
- Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε
- Ρίχνετε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύετε με ένα κουτάλι
- Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και αν θέλετε σπάτε άλλα 4 μπισκότα χοντροκομμένα τα ρίχνετε από πάνω
- Αφήνετε το παγωτό να παγώσει στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες