Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού τοματίνια κομμένα στα δύο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το πέστο με το λάδι, το αλάτι, το σκόρδο και το πιπέρι.
  3. Προσθέτετε τα ζυμαρικά και ανακινήστε καλά μέχρι το μείγμα με το πέστο να πάει παντού.
  4. Συμπληρώστε με τα τοματίνια, τη μοτσαρέλα και το φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε