Υλικά
- 8 φλιτζάνια τεμαχισμένο κόκκινο και πράσινο λάχανο
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένα καρότα
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κουταλάκι τριμμένο σκόρδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε μαζί τα κόκκινα και τα πράσινα λάχανα με τα καρότα και τα κρεμμυδάκια.
- Στο μπλέντερ ρίχνετε το γιαούρτι, μαγιονέζα, ξίδι, χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνετε.
- Ρίχνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα.
- Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.