Υλικά

  • 8 φλιτζάνια τεμαχισμένο κόκκινο και πράσινο λάχανο
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένα καρότα
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι τριμμένο σκόρδο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε μαζί τα κόκκινα και τα πράσινα λάχανα με τα καρότα και τα κρεμμυδάκια.
  2. Στο μπλέντερ ρίχνετε το γιαούρτι, μαγιονέζα, ξίδι, χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνετε.
  3. Ρίχνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα.
  4. Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.