Υλικά
- 1 φύλλο ζύμης για τάρτα
- 800 γρ. ροδάκινα κομμένο σε φέτες
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 αβγό
- 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. γλ. βούτυρο
- 1/4 κ. γλ. τριμμένη κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
- Τοποθετήστε την ζύμη για την τάρτα σε ένα ταψάκι 23 εκ. και γεμίστε την με τα ροδάκινα.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε την ζάχαρη, το αβγό, το βούτυρο και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Περιχύστε το στα ροδάκινα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 175 βαθμούς και ψήστε για περίπου 40- 45 λετπά ακόμη.