Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
  • 2 αβγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
  • Αλάτι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
  2. Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  4. Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.