Υλικά
- 1 1/2 κ.γ. σόδα
- 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
- 6-7 κ.σ. κακάο
- 1 1/2 κούπες ζάχαρη
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κούπα ηλιέλαιο
- 1 κούπα νερό
Εκτέλεση
- Ρίχνετε σε ένα μπολ το ηλιέλαιο και τη σόδα και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε το μπέκιν πάουντερ, το κακάο, το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά με σύρμα.
- Στο τέλος ρίχνετε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με το σύρμα.
- Βάζετε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά.