Υλικά

  • 120 γρ ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 200 γρ φαρίνα
  • 250 γρ βούτυρο
  • 250 γρ κουβερτούρα
  • 250 γρ βρασμένα κάστανα
  • 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα κάστανο

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα κάστανα σε μία κατσαρόλα με νερό. Μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε, τα καθαρίζετε καλά και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
  2. Χτυπάτε σε μπολ με το μίξερ τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
  3. Προσθέτετε το αλεύρι κι ανακατεύετε καλά.
  4. Λιώνετε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο και τα προσθέτετε στο μείγμα, ανακατεύοντας να ενωθούν όλα τα υλικά καλά.
  5. Προσθέτετε τα πολτοποιημένα κάστανα και την μαρμελάδα κάστανο συνεχίζοντας για λίγο ακόμα το ανακάτεμα.
  6. Βουτυρώνετε ατομικά φορμάκια και τα γεμίζετε περίπου στα 2/3 τους με το μείγμα.
  7. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 8-10 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο.