Υλικά
- 120 γρ ζάχαρη
- 3 αυγά
- 200 γρ φαρίνα
- 250 γρ βούτυρο
- 250 γρ κουβερτούρα
- 250 γρ βρασμένα κάστανα
- 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα κάστανο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα κάστανα σε μία κατσαρόλα με νερό. Μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε, τα καθαρίζετε καλά και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
- Χτυπάτε σε μπολ με το μίξερ τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Προσθέτετε το αλεύρι κι ανακατεύετε καλά.
- Λιώνετε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο και τα προσθέτετε στο μείγμα, ανακατεύοντας να ενωθούν όλα τα υλικά καλά.
- Προσθέτετε τα πολτοποιημένα κάστανα και την μαρμελάδα κάστανο συνεχίζοντας για λίγο ακόμα το ανακάτεμα.
- Βουτυρώνετε ατομικά φορμάκια και τα γεμίζετε περίπου στα 2/3 τους με το μείγμα.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 8-10 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο.