Υλικά
- 3 φιλέτα σολομού
- 130 γρ. σος τσίλι
- 25 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετείστε το σολομό σε ένα μπολ, περιλούστε με την σάλτσα τσίλι μέχρι να πάει παντού και καλύψτε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Βάλτε τα φιλέτα σολομού σε ένα γυάλινο πυρέξ στρωμένο με λαδόκολλα και περιλούστε με όση σος έχει μείνει στο μπολ.
- Ψήστε για περίπου 12-15 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί ο σολομός, παραμένοντας, ταυτόχρονα, ζουμερός.