Υλικά
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 300 γρ. σέσκουλα
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2-3 πράσα
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 αυγά
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 φλ. λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά με άφθονο νερό.
- Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
- Μόλις χάσουν τα υγρά τους τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
- Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
- Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.