Υλικά

  • 500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
  • 250 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τη βανίλια.
  2. Συνεχίζετε το χτύπημα ενώ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.
  3. Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη ρίχνετε σε ένα γυάλινο πιρέξ και το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο.
  4. Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.