Υλικά
- 500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
- 250 ml ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τη βανίλια.
- Συνεχίζετε το χτύπημα ενώ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.
- Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη ρίχνετε σε ένα γυάλινο πιρέξ και το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο.
- Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.