Υλικά

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 650 γραμμάρια κιμά
  • 3 αυγά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια μανιτάρια
  • Αλάτι
  • Βούτυρο
  • Αλεύρι
  • Πιπέρι
  • Γάλα

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύετε το αλεύρι με το αλάτι. Χτυπάτε τα αυγά με ένα φλιτζάνι του τσαγιού γάλα και με το λάδι.
  2. Ρίχνετε το μείγμα στο αλεύρι και χτυπάτε το χυλό ώσπου να γίνει λείος.
  3. Αλείφετε ένα τηγάνι μικρού μεγέθους με βούτυρο και ρίχνετε ένα φλιτζανάκι του καφέ από το χυλό.
  4. Γέρνετε ελαφρά το τηγάνι, ώστε να απλωθεί ο χυλός σε όλο τον πάτο.
  5. Ψήνετε την κρέπα μέχρι να ροδίσει ελαφρά και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τη βγάζετε από το τηγάνι. Κατά τον ίδιο τρόπο ψήνετε και τις υπόλοιπες κρέπες.