Υλικά

  • 5 σικορέ καθαρισμένα και χοντροκομμένα
  • 2 φλιτζάνια φρέσκα μανιτάρια
  • Μισό κιλό ντοματίνια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1/4 του φλιτζανιού λευκό κρασόξυδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άσπρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε καλά το σικορέ που έχετε καθαρίσει και χοντροκόψει με τα ντοματίνια κομμένα στα δύο, τις ροδέλες του κρεμμυδιού, τα μανιτάρια σε φέτες και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  2. Χτυπάτε καλά το λάδι, το ξύδι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και με αυτό περιλούζετε τη σαλάτα και σερβίρετε.