Υλικά

  • 4 φρέσκα αβγά
  • λίγο πιπέρι
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
  2. Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε κομμάτι από τη σάρκα ώστε να χωράει το αβγό στη μέση.
  3. Βάζετε τα αβοκάντο σε ταψάκι και σπάτε ένα αβγό μέσα σε κάθε αβοκάντο.
  4. Προσπαθήστε να βγει πρώτα ο κρόκος και μετά το ασπράδι.
  5. Ψήνετε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.
  6. Αφαιρείτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και το πιπέρι.