Υλικά
- 4 φρέσκα αβγά
- λίγο πιπέρι
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
- Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε κομμάτι από τη σάρκα ώστε να χωράει το αβγό στη μέση.
- Βάζετε τα αβοκάντο σε ταψάκι και σπάτε ένα αβγό μέσα σε κάθε αβοκάντο.
- Προσπαθήστε να βγει πρώτα ο κρόκος και μετά το ασπράδι.
- Ψήνετε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.
- Αφαιρείτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και το πιπέρι.