Υλικά
- 1 ½ λίτρο κρέμα γάλακτος
- 140 γρ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. μέλι
- 6 φύλλα ζελατίνας
- μαρμελάδα φράουλας
Εκτέλεση
- Βάζετε αρχικά τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
- Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, διαλύετε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένετε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το μέλι.
- Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύετε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
- Ύστερα βάζετε την κρέμα σε ποτήρια ή σε μπολάκια.
- Την αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει.
- Προτού σερβίρετε, βάζετε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μαρμελάδα φράουλας.