Υλικά
- 400 γραμμάρια αλεύρι
- 50 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 ml γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
- μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη ζύμη καλά εκτός από το αλεύρι (με το χέρι).
- Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια (μπορεί να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλο το αλεύρι).
- Τυλίγετε με διάφανη μεμβράνη τη ζύμη και τη βάζετε στο ψυγείο για ένα 10λεπτο.
- Ανακατεύετε με ένα σύρμα τα 100 γραμμάρια κασέρι, τα χτυπημένα αβγά, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τις πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ανοίγετε τη ζύμη λίγο και τη στρώνετε σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος.
- Ότι περισσεύει γύρω γύρω το στρίβετε με τα χέρια δημιουργώντας σχέδιο περιμετρικά της πίτας.
- Ρίχνετε το κουνουπίδι πάνω στη ζύμη και έπειτα ρίχνετε την υπόλοιπη γέμιση.
- Προσθέτετε τα υπόλοιπα 100 γραμμάρια κασέρι και βάζετε την πίτα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
- Σερβίρεται ζεστή αλλά και κρύα.