Υλικά
- 1 φλιτζ. χυμό ροδιού
- 2 κουταλιές χυμό lime
- ½ φλιτζ. σιρόπι ζάχαρης
- ½ φλιτζ. λευκό ρούμι
- σπόρους από ρόδι
- μερικά φύλλα δυόσμου
- πάγο
- lime σε φέτες
Εκτέλεση
- Σε ένα σέικερ, ρίχνετε αρχικά τον χυμό ροδιού, τον χυμό από lime, το σιρόπι και το ρούμι και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
- Στο γουδί, βάζετε τους σπόρους ροδιού και δυόσμο και τα πιέζετε ελάχιστα με το γουδοχέρι.
- Βάζετε το μείγμα ρόδι-δυόσμου σε ποτήρια, προσθέτετε πάγο και ισομοιράζετε το μείγμα ρούμι-χυμού ροδιού.
- Ανακατεύετε και σερβίρετε, γαρνίροντας προαιρετικά με σπόρους ροδιού, δυόσμο και φέτες λάιμ.