Υλικά

  • 1 φλιτζ. χυμό ροδιού
  • 2 κουταλιές χυμό lime
  • ½ φλιτζ. σιρόπι ζάχαρης
  • ½ φλιτζ. λευκό ρούμι
  • σπόρους από ρόδι
  • μερικά φύλλα δυόσμου
  • πάγο
  • lime σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα σέικερ, ρίχνετε αρχικά τον χυμό ροδιού, τον χυμό από lime, το σιρόπι και το ρούμι και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
  2. Στο γουδί, βάζετε τους σπόρους ροδιού και δυόσμο και τα πιέζετε ελάχιστα με το γουδοχέρι.
  3. Βάζετε το μείγμα ρόδι-δυόσμου σε ποτήρια, προσθέτετε πάγο και ισομοιράζετε το μείγμα ρούμι-χυμού ροδιού.
  4. Ανακατεύετε και σερβίρετε, γαρνίροντας προαιρετικά με σπόρους ροδιού, δυόσμο και φέτες λάιμ.