Υλικά
- 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
- 2 ποτήρια καυτό νερό
- 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
- 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
- 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελέ, τα 2 ποτήρια καυτό νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό η χυμό φρούτων.
- Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
- Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας και τα ραντίζουμε με το Grand Marnier.
- Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ βάζουμε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύουμε, το αδειάζουμε σε μια φόρμα στρογγυλή και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει καλά.
- Το ξεφορμάρουμε βουτώντας την φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό και σερβίρουμε.