Υλικά

  • 1 μαρούλι πλυμένο και κομμένο
  • 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 350 γρ. κοτόπουλο ψητό κομμένο σε μπουκιές

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψιλοκομμένο σκόρδο για 20 δευτερόλεπτα, σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσέχετε να μη ροδίσει το σκόρδο και πικρίσει αλλά απλώς να αρωματίσετε το λάδι.
  3. Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και τους σοτάρετε για 2 – 3 λεπτά.
  4. Τους βγάζετε από το τηγάνι, τους στρώνετε σε ένα ταψάκι και τους ψήνετε για περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160, μέχρι να γίνουν τραγανοί και να ροδίσουν.
  5. Τους μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας και τους αφήνετε να στραγγίξουν και να κρυώσουν.