Υλικά
- 1 μαρούλι πλυμένο και κομμένο
- 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 350 γρ. κοτόπουλο ψητό κομμένο σε μπουκιές
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψιλοκομμένο σκόρδο για 20 δευτερόλεπτα, σε μέτρια φωτιά.
- Προσέχετε να μη ροδίσει το σκόρδο και πικρίσει αλλά απλώς να αρωματίσετε το λάδι.
- Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και τους σοτάρετε για 2 – 3 λεπτά.
- Τους βγάζετε από το τηγάνι, τους στρώνετε σε ένα ταψάκι και τους ψήνετε για περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160, μέχρι να γίνουν τραγανοί και να ροδίσουν.
- Τους μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας και τους αφήνετε να στραγγίξουν και να κρυώσουν.