Υλικά
- 2 κουταλιές σκόνη από acai berries (σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
- 1 -2 κουταλιές μέλι
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 μεγάλες μπανάνα
- 1/4 φλιτζάνι μύρτιλλο
- 2 κ. σ. ηλιόσπορο
- 2 κ. σ. καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
- Βάλτε από το προηγούμενο βράδυ τη μια μπανάνα στην κατάψυξη.
- Αφού παγώσει, βγάλτε την από την κατάψυξη και βάλτε την στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι.
- Προσθέστε τη σκόνη acai και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να πολτοποιηθούν και το μείγμα να έχει μια παχύρευστη υφή.
- Προσθέστε το μέλι, χτυπήστε για άλλα 2-3 δευτερόλεπτα και σερβίρετε σε ένα μπολ.
- Κόψτε την δεύτερη μπανάνα σε ροδέλες και γαρνίρετε με αυτή και με τα υπόλοιπα υλικά το μπολ.