Υλικά

  • 8 φλιτζάνια καρδιές από σπανάκι
  • 12 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 – 2 πιπεριές τσίλι ψιλοκκομένες
  • 2 βρασμένα αβγά σφιχτά, κομμένα στα τέσσερα ή σε φέτες
  • 2 κουταλιές κομμένο φρέσκο βασιλικό
  • κράνμπερι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μούλτι όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθούν. Εάν κάνετε μεγαλύτερη ποσότητα μπορείτε να την αφήσετε στο ψυγείο μέχρι δύο ημέρες.
  2. Τοποθετείτε το σπανάκι, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το ντρέσινγκ και ανακατεύετε να πάει παντού. Βάζετε τα αβγά από πάνω και τα κράνμπερι και σερβίρετε.