Υλικά
- 8 φλιτζάνια καρδιές από σπανάκι
- 12 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 – 2 πιπεριές τσίλι ψιλοκκομένες
- 2 βρασμένα αβγά σφιχτά, κομμένα στα τέσσερα ή σε φέτες
- 2 κουταλιές κομμένο φρέσκο βασιλικό
- κράνμπερι
Εκτέλεση
- Βάζετε στο μούλτι όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθούν. Εάν κάνετε μεγαλύτερη ποσότητα μπορείτε να την αφήσετε στο ψυγείο μέχρι δύο ημέρες.
- Τοποθετείτε το σπανάκι, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το ντρέσινγκ και ανακατεύετε να πάει παντού. Βάζετε τα αβγά από πάνω και τα κράνμπερι και σερβίρετε.