Υλικά

  • 12 λευκά μανιτάρια
  • 4 καρότα
  • 1 κιλό φασολάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές μαργαρίνη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα φασολάκια, κόβουμε τις άκρες τους, αφαιρούμε τις ίνες με ένα μαχαιράκι ή με το ειδικό εργαλείο και τα κόβουμε στη μέση.
  2. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
  3. Μαγειρεύουμε τα φασολάκια και τα καρότα στον ατμό για περίπου 10 λεπτά ή τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μία βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες.
  5. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένα, μέχρι να χρυσίσουν.
  6. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  7. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα καρότα, πασπαλίζουμε με το αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς με μία ξύλινη κουτάλα, 3-4 λεπτά.
  8.  Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και σερβίρουμε.