Υλικά
- 12 λευκά μανιτάρια
- 4 καρότα
- 1 κιλό φασολάκια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές μαργαρίνη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα φασολάκια, κόβουμε τις άκρες τους, αφαιρούμε τις ίνες με ένα μαχαιράκι ή με το ειδικό εργαλείο και τα κόβουμε στη μέση.
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
- Μαγειρεύουμε τα φασολάκια και τα καρότα στον ατμό για περίπου 10 λεπτά ή τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μία βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένα, μέχρι να χρυσίσουν.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα καρότα, πασπαλίζουμε με το αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς με μία ξύλινη κουτάλα, 3-4 λεπτά.
- Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και σερβίρουμε.