Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας βουτύρου
- 2 πακέτα λουκάνικα Φρανκφούρτης
- αντικολλητικό χαρτί
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας.
- Κόβουμε το κάθε λουκάνικο κατά μήκος, να γίνουν δύο.
- Τοποθετούμε δύο λουκάνικα σε σειρά.
- Τυλίγουμε μία φορά μέχρι μέχρι η σφολιάτα μας να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρο από το λουκάνικό.
- Κόβουμε την σφολιάτα με το λουκάνικο σε μικρά κομάτια των 3 περίπου εκατοστών.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα λουκανοπιτάκια μας πάνω σε αυτό αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση ενάμιση εκατοστό γιατί φουσκώνουν.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 με 25 λεπτά.