Υλικά
- 4 ντομάτες κατά προτίμηση μακρόστενες
- 200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε τις ντομάτες και τις κρατάτε σταθερά από την άκρη.
- Κόβετε σε κάθετες φέτες την κάθε ντομάτα με απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
- Στη συνέχεια κόβετε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
- Τοποθετούμε τις ντομάτες και ανοίγετε κάθε εγκοπή της ντομάτας τοποθετώντας από μια φέτα μοτσαρέλα και από ένα φυλλαράκι βασιλικό.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.