Υλικά
- 500 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
- 1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
- 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
- ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλιά του γλυκού μπαχαρικά για κοτόπουλο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
- Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
- Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
- Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.