Υλικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες κασέρι
  • 5 φέτες ζαμπόν
  • 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  2. Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος τις φέτες ντομάτα και το μπέικον ψιλοκομμένο.
  3. Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  4. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.