Υλικά
- 500 γραμμάρια φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη στα τέσσερα
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη στα τέσσερα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο στα τέσσερα
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
- Πλένουμε το φιλέτο. Κόβουμε το φιλέτο γάλακτος σε 6 κομμάτια και το βάζουμε μέσα στη μαρινάδα για 2-3 ώρες, τοποθετώντας το σκεύος στο ψυγείο.
- Αφού μείνει μέσα στη μαρινάδα, το βγάζουμε από το ψυγείο και περνάμε ένα ένα τα κομμάτια του κρέατος στα καλαμάκια.
- Βάζουμε εναλλάξ ένα κομμάτι κρέας, ένα κομμάτι πράσινη πιπεριά, ένα κομμάτι κόκκινη πιπεριά, ένα κομμάτι κρεμμύδι και ξανά κρέας μέχρι να γεμίσει το καλαμάκι.
- Τοποθετούμε τα καλαμάκια στην καυτή σχάρα, αφήνοντας την από κάθε πλευρά μόνο 3-4 λεπτά για να παραμείνει το κρέας μέτρια ψημένο.
- Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι.