Υλικά

  • 400 γρ. ρύζι
  • 450 γρ. γαρίδες ή καραβίδες
  • 700 γρ. μύδια
  • 2 εσαλότ ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνη
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. βούτυρο (70 γρ. στην αρχή και 50 γρ. για το δέσιμο)
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 50 γρ. τοματοπολτό
  • 100 γρ. ντομάτα καρέ
  • 1 λίτρο νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Πλένουμε τις καραβίδες. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.