Υλικά
- 400 γρ. ρύζι
- 450 γρ. γαρίδες ή καραβίδες
- 700 γρ. μύδια
- 2 εσαλότ ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνη
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. βούτυρο (70 γρ. στην αρχή και 50 γρ. για το δέσιμο)
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ. τοματοπολτό
- 100 γρ. ντομάτα καρέ
- 1 λίτρο νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Πλένουμε τις καραβίδες. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.